Home > Bestanden > ftutil2.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ftutil2 fout

Ftutil2.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ftutil2.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ftutil2.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ftutil2 DLL. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ftutil2.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ftutil2.dll bestandsinfo

Het proces ftutil2 DLL hoort bij de software fasttraktype Dynamic Link Library van Promise Technology (www.promise.com)..

Omschrijving: Windows heeft ftutil2.dll niet nodig. Ftutil2.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 106,496 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ftutil2.dll.html 
De toepassing heeft een zichtbaar venster. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Ftutil2.dll is een betrouwbaar Microsoftbestand. Ftutil2.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ftutil2.dll, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het ftutil2.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ftutil2.dll, deel je kennis dan en help anderen.

ftutil2 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.