Home > Bestanden > FxSvr2.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een FxSvr2 fout

FxSvr2.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of FxSvr2.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om FxSvr2.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update QuickCam Framework Server. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat FxSvr2.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

FxSvr2.exe bestandsinfo

Het proces QuickCam Framework Server hoort bij de software Logitech QuickCam Software of Logitech QuickCam of Labtec WebCam Software of QuickCam Framework Server van Logitech (www.logitech.com) of Labtec (www.labtec.com)..

Omschrijving: FxSvr2.exe is onderdeel van de drivers voor Logitech’s multimedia hardware, inclusief webcamera’s. Het is de Logitech Framework Server en het eerste uitvoerbare bestand van de software waarop Logitech producten draaien. Het activeert andere uitvoerbare bestanden indien dit gewenst is. Het laadt eveneens de LogiTray waarmee de gebruiker instellingen kan wijzigen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft FxSvr2.exe niet nodig. Bestand FxSvr2.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ (common is C:\Program Files\Logitech\Video\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 192,512 bytes (97% van alle voorkomende bestanden) of 176,128 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/fxsvr2.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. FxSvr2.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als FxSvr2.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het FxSvr2.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over FxSvr2.exe, deel je kennis dan en help anderen.

FxSvr2 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.