Home > Bestanden > gamevance32.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een gamevance32 fout

Gamevance32.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of gamevance32.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om gamevance32.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Gamevance Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat gamevance32.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Gamevance32.exe bestandsinfo

Het proces Gamevance Application hoort bij de software Gamevance van Gamevance (gamevance.com)..

Omschrijving: gamevance32.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Gamevance32.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 91,648 bytes (23% van alle voorkomende bestanden), 79,360 bytes en nog 16 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/gamevance32.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Er is geen bestandsinformatie. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Gamevance32.exe kan toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 78% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als gamevance32.exe. Controleer daarom het gamevance32.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
55 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over gamevance32.exe, deel je kennis dan en help anderen.

gamevance32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.