Home > Bestanden > gamevancelib32.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een gamevancelib32 fout

Gamevancelib32.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of gamevancelib32.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om gamevancelib32.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update gamevancelib32.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat gamevancelib32.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Gamevancelib32.dll bestandsinfo

Het proces gamevancelib32.dll hoort bij de software Gamevance van Gamevance (gamevance.com)..

Omschrijving: Windows heeft gamevancelib32.dll niet nodig. Gamevancelib32.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 103,936 bytes (29% van alle voorkomende bestanden), 108,032 bytes en nog 18 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/gamevancelib32.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 0ED403E8-470A-4a8a-85A4-D7688CFE39A3. Er is geen omschrijving van het programma. Het proces is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Gamevancelib32.dll is geen Windows systeembestand. Gamevancelib32.dll kan andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als gamevancelib32.dll. Controleer daarom het gamevancelib32.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over gamevancelib32.dll, deel je kennis dan en help anderen.

gamevancelib32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.