Home > Bestanden > gasretyw0.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus gasretyw0 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen gasretyw0.dll als malware, bijvoorbeeld TrendMicro herkent het als TROJ_VIRTUM.EN of TSPY_ONLINEG.MCL, en Kaspersky herkent het als Packed.Win32.Krap.b of Trojan-GameThief.Win32.Magania.amvb.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de gasretyw0.dll worm

Hints om gasretyw0.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update gasretyw0.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat gasretyw0.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Gasretyw0.dll bestandsinfo

Er is niet veel bekend over gasretyw0.dll. Dit komt deels doordat de ontwikkelaar niet bekend is.

Omschrijving: gasretyw0.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Gasretyw0.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 85,504 bytes (58% van alle voorkomende bestanden) of 84,992 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/gasretyw0.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het programma heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand gasretyw0.dll is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het gasretyw0.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over gasretyw0.dll, deel je kennis dan en help anderen.

gasretyw0 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.