Home > Bestanden > GEARAspiWDM.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een GEARAspiWDM fout

GEARAspiWDM.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of GEARAspiWDM.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om GEARAspiWDM.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CD DVD Filter. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GEARAspiWDM.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GEARAspiWDM.sys bestandsinfo

Het proces CD DVD Filter of CD/DVD Class Filter Driver of CDRom Class Filter Driver of GEAR ASPI Filter Driver of Filter Driver for (versie 2k and XP) of iTunes

hoort bij de software GEAR.wrks of iTunes of GEAR ASPI Filter Driver of CD DVD Filter of GearDrvs of GEAR CDRom Filter of GEAR driver installer for (versie x86) of GEAR Software of Norton Ghost

van GEAR Software (www.gearsoftware.com)..

Omschrijving: GEARAspiWDM.sys is een driver die zowel deel uitmaakt van iTunes als van Norton’s Save & Restore software suites. Met dit proces kunnen schijven zowel virtueel als fysiek gedeeltelijk geopend worden zodat de hierboven genoemde toepassingen toegang hebben. Het helpt met het direct kopiëren van muziek naar de iPod die via de USB drive verbonden is en waar de iTunes bibliotheek als virtueel beschouwd wordt.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft GEARAspiWDM.sys niet nodig. GEARAspiWDM.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 15,664 bytes (47% van alle voorkomende bestanden), 26,600 bytes en nog 11 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/gearaspiwdm.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Het proces is niet zichtbaar. GEARAspiWDM.sys is geen Windows kernbestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. GEARAspiWDM.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 8% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als GEARAspiWDM.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het GEARAspiWDM.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over GEARAspiWDM.sys, deel je kennis dan en help anderen.

GEARAspiWDM scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.