Home > Bestanden > GEARSec.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een GEARSec fout

GEARSec.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of GEARSec.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om GEARSec.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update gearsec. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GEARSec.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GEARSec.exe bestandsinfo

Het proces gearsec hoort bij de software Norton Ghost of GEARSecurity of Drive Image of MixMeister Pro (versie 6, 5) of MixMeister Express (versie 6) of MixMeister Fusion Demo of Cakewalk Pyro (versie 2004) of GEARSecurity_BackUp van GEAR Software (www.gearsoftware.com)..

Omschrijving: Deze dienst maakt deel uit van Gear Software CD en DVD schrijfprogramma en wordt geïnstalleerd op moderne Windows computers, samen met de belangrijkste software. Het mag niet worden uitgeschakeld als u gebruik maakt van dit programma. U dient te weten dat er andere software applicaties gebruik maken van Gear's routines en dat deze dienst aanwezig kan zijn, zelfs als u geen producten van Gear zelf gebruikt.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft GEARSec.exe niet nodig. GEARSec.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 53,248 bytes (70% van alle voorkomende bestanden), 49,152 bytes, 61,440 bytes, 73,728 bytes of 58,952 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/gearsec.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk.

  • Als GEARSec.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 96% gevaarlijk. Bestandsformaat is 38,400 bytes. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Bestand GEARSec.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces is niet zichtbaar. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het is geen Windows systeemcomponent. GEARSec.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als GEARSec.exe. Controleer daarom het GEARSec.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
89 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over GEARSec.exe, deel je kennis dan en help anderen.

GEARSec scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.