Home > Bestanden > GetFlash.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een GetFlash fout

GetFlash.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of GetFlash.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om GetFlash.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Flashget GetFlash Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GetFlash.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GetFlash.dll bestandsinfo

Het proces Flashget GetFlash Module of GetFlash Module of getflash Module of GetFlash Application hoort bij de software getflash Module of FlashGet(JetCar) of FlashGet(Jetcar) of FlashGet of GetFlash Module of GetFlash Application of Blues and Contemporary of Delta Force (versie 2) van www.flashget.com (www.flashget.com) of Superhunter..

Omschrijving: Windows heeft GetFlash.dll niet nodig. GetFlash.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 163,840 bytes (80% van alle voorkomende bestanden), 126,976 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/getflash.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is F156768E-81EF-470C-9057-481BA8380DBA of A83E9D7E-119A-4A2C-94FE-2D4315ED3D40. Programma is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk.

  • Als GetFlash.dll wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk. Bestandsformaat is 163,840 bytes (80% van alle voorkomende bestanden) of 135,168 bytes. Programma is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als GetFlash.dll. Controleer daarom het GetFlash.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
98 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over GetFlash.dll, deel je kennis dan en help anderen.

GetFlash scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.