Home > Bestanden > GFNEXSrv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een GFNEXSrv fout

GFNEXSrv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of GFNEXSrv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om GFNEXSrv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update GFNEXSrv. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GFNEXSrv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GFNEXSrv.exe bestandsinfo

Het proces GFNEXSrv hoort bij de software ATK Generic Function Service of Lenovo_ATK_Package of GFNEX Service van PEGATRON CORPORATION (www.pegatroncorp.com) of ASUS (www.asus.com)..

Omschrijving: Windows heeft GFNEXSrv.exe niet nodig. Bestand GFNEXSrv.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 94,208 bytes (96% van alle voorkomende bestanden) of 96,896 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/gfnexsrv.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeembestand. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 44% gevaarlijk.

  • Als GFNEXSrv.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 133,640 bytes. Programma is niet zichtbaar. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. GFNEXSrv.exe is geen Windows systeemcomponent.
  • Als GFNEXSrv.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 133,640 bytes. Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Bestand GFNEXSrv.exe is digitaal gesigneerd. Het bestand is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als GFNEXSrv.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het GFNEXSrv.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over GFNEXSrv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

GFNEXSrv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.