Home > Bestanden > GoogleCrashHandler.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een GoogleCrashHandler fout

GoogleCrashHandler.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of GoogleCrashHandler.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om GoogleCrashHandler.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Google Crash Handler. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GoogleCrashHandler.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GoogleCrashHandler.exe bestandsinfo

Het proces Google Crash Handler of Google Installer hoort bij de software Google Update of IBM Software Package Installer van Google (toolbar.google.com)..

Omschrijving: Windows heeft GoogleCrashHandler.exe niet nodig. GoogleCrashHandler.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 217,992 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 216,968 bytes en nog 12 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/googlecrashhandler.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het is geen Windows kernbestand. GoogleCrashHandler.exe kan andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk.

Als GoogleCrashHandler.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 33% gevaarlijk. Bestandsformaat is 140,952 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 180,648 bytes en nog 11 varianten. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is digitaal gesigneerd. Het bestand is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als GoogleCrashHandler.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het GoogleCrashHandler.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over GoogleCrashHandler.exe, deel je kennis dan en help anderen.

GoogleCrashHandler scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.