Home > Bestanden > GoogleCrashHandler64.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een GoogleCrashHandler64 fout

GoogleCrashHandler64.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of GoogleCrashHandler64.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om GoogleCrashHandler64.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Google Crash Handler. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GoogleCrashHandler64.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GoogleCrashHandler64.exe bestandsinfo

Het proces Google Crash Handler hoort bij de software Google Update van Google (toolbar.google.com)..

Omschrijving: Windows heeft GoogleCrashHandler64.exe niet nodig. Bestand GoogleCrashHandler64.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 290,696 bytes (27% van alle voorkomende bestanden), 273,800 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/googlecrashhandler64.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. Bestand GoogleCrashHandler64.exe is geen Windows systeemcomponent. GoogleCrashHandler64.exe kan andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Als GoogleCrashHandler64.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 233,896 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 279,504 bytes. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand GoogleCrashHandler64.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. GoogleCrashHandler64.exe is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als GoogleCrashHandler64.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het GoogleCrashHandler64.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over GoogleCrashHandler64.exe, deel je kennis dan en help anderen.

GoogleCrashHandler64 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.