Home > Bestanden > GoogleDesktopDisplay.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een GoogleDesktopDisplay fout

GoogleDesktopDisplay.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of GoogleDesktopDisplay.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om GoogleDesktopDisplay.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Google Desktop. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GoogleDesktopDisplay.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GoogleDesktopDisplay.exe bestandsinfo

Het proces Google Desktop hoort bij de software Google Desktop of Google Desktop Search of Digg's Top Stories Plugin van Google (toolbar.google.com)..

Omschrijving: GoogleDesktopDisplay.exe is onderdeel van de Google Desktop software van Google. Google Desktop biedt zoekfuncties voor het Bureaublad en toegang tot diverse website functionaliteiten zonder een browser te hoeven openen. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig van je computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft GoogleDesktopDisplay.exe niet nodig. GoogleDesktopDisplay.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 415,744 bytes (72% van alle voorkomende bestanden), 68,096 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/googledesktopdisplay.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent. Er is geen bestandsinformatie. GoogleDesktopDisplay.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als GoogleDesktopDisplay.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het GoogleDesktopDisplay.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
55 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over GoogleDesktopDisplay.exe, deel je kennis dan en help anderen.

GoogleDesktopDisplay scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.