Home > Bestanden > GoogleDesktopIndex.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus GoogleDesktopIndex te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen GoogleDesktopIndex.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de GoogleDesktopIndex.exe worm

Hints om GoogleDesktopIndex.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Google Desktop. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GoogleDesktopIndex.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GoogleDesktopIndex.exe bestandsinfo

Het proces Google Desktop hoort bij de software Google Desktop of Google Desktop Search van Google (toolbar.google.com)..

Omschrijving: Dit is een indexering onderdeel van het Google Desktop zoekprogramma, een gratis hulpprogramma waarmee u gebruik kan maken van Google's zoektechnologie om items op uw eigen computer te localiseren. Dit proces loopt op de achtergrond en is verantwoordelijk voor het indexeren van uw bestanden zodat Desktop Search ze op een efficiënte manier kan vinden (zonder een index kan elke zoekopdracht een uur duren) Zie ook: GoogleDesktopCrawl.exe.

Gedetailleerde Analyse: GoogleDesktopIndex.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. GoogleDesktopIndex.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - e.g. C:\Program Files\Google\Google Desktop Search\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 555,008 bytes (43% van alle voorkomende bestanden), 554,496 bytes en nog 13 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/googledesktopindex.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Het is geen Windows kernbestand. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Bestand GoogleDesktopIndex.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. GoogleDesktopIndex.exe kan toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het GoogleDesktopIndex.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over GoogleDesktopIndex.exe, deel je kennis dan en help anderen.

GoogleDesktopIndex scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.