Home > Bestanden > GoogleDesktopNetwork3.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een GoogleDesktopNetwork3 fout

GoogleDesktopNetwork3.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of GoogleDesktopNetwork3.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om GoogleDesktopNetwork3.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Google Desktop. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GoogleDesktopNetwork3.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GoogleDesktopNetwork3.dll bestandsinfo

Het proces Google Desktop hoort bij de software Google Desktop van Google (toolbar.google.com)..

Omschrijving: GoogleDesktopNetwork3.dll is een onderdeel van de Google Desktop software van Google. Google Desktop biedt zoekfuncties voor het Bureaublad en toegang tot diverse website functionaliteiten zonder een browser te hoeven openen. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig van je computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft GoogleDesktopNetwork3.dll niet nodig. Bestand GoogleDesktopNetwork3.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 123,392 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 111,616 bytes en nog 16 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/googledesktopnetwork3.dll.html 
Programma heeft een zichtbaar venster. GoogleDesktopNetwork3.dll is geen Windows systeemcomponent. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). GoogleDesktopNetwork3.dll kan toepassingen monitoren en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als GoogleDesktopNetwork3.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het GoogleDesktopNetwork3.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over GoogleDesktopNetwork3.dll, deel je kennis dan en help anderen.

GoogleDesktopNetwork3 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.