Home > Bestanden > GoogleQuickSearchBox.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een GoogleQuickSearchBox fout

GoogleQuickSearchBox.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of GoogleQuickSearchBox.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om GoogleQuickSearchBox.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Google Quick Search Box. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GoogleQuickSearchBox.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GoogleQuickSearchBox.exe bestandsinfo

Het proces Google Quick Search Box of Quick Search Box hoort bij de software Google Quick Search Box of Quick Search Box van Google (toolbar.google.com)..

Omschrijving: Windows heeft GoogleQuickSearchBox.exe niet nodig. GoogleQuickSearchBox.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 126,976 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 122,368 bytes, 68,592 bytes of 122,880 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/googlequicksearchbox.exe.html 
Bestand GoogleQuickSearchBox.exe is geen Windows kernbestand. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Programma is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als GoogleQuickSearchBox.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het GoogleQuickSearchBox.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over GoogleQuickSearchBox.exe, deel je kennis dan en help anderen.

GoogleQuickSearchBox scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.