Home > Bestanden > googletoolbar1.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een googletoolbar1 fout

Googletoolbar1.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of googletoolbar1.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om googletoolbar1.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Google IE Client Toolbar. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat googletoolbar1.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Googletoolbar1.dll bestandsinfo

Het proces Google IE Client Toolbar of Google Toolbar voor IE of GoogleToolbar of Google Werkbalk voor Internet Explorer-clients of Barre d'outils pour IE hoort bij de software Google Toolbar for IE of GoogleToolbar of Barre d'outils Google pour IE of Google Werkbalk voor Internet Explorer of ? IE Google van Google (toolbar.google.com) of Google.com..

Omschrijving: Deze dynamic link library, of DDL, is een browser help object geïnstalleerd met de Google Toolbar van het Google zoekmachine bedrijf. Dit loopt wanneer Internet Explorer wordt gestart en implementeert de Google-toolbar zodat u snel kan zoeken op het internet, terwijl u pop-up vensters van verschillende websites kan stopzetten. U kunt het verwijderen vanuit de werkbalk, maar het proces rechtstreels beëindigen is meestal geen goed idee. Zie ook googletoolbar2.dll en googletoolbar3.dll.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft googletoolbar1.dll niet nodig. Googletoolbar1.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (normally C:\Program Files\Google\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,403,392 bytes (46% van alle voorkomende bestanden), 720,896 bytes en nog 23 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/googletoolbar1.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7. De toepassing is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand googletoolbar1.dll is geen Windows systeemcomponent. Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Googletoolbar1.dll kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als googletoolbar1.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het googletoolbar1.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
57 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over googletoolbar1.dll, deel je kennis dan en help anderen.

googletoolbar1 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.