Home > Bestanden > googletoolbar3.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een googletoolbar3 fout

Googletoolbar3.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of googletoolbar3.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om googletoolbar3.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Google IE Client Toolbar. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat googletoolbar3.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Googletoolbar3.dll bestandsinfo

Het proces Google IE Client Toolbar of Google Toolbar voor IE hoort bij de software Google Toolbar for IE of Google IE Client Toolbar of Google Toolbar for Internet Explorer of Google Toolbar voor IE van Google (toolbar.google.com)..

Omschrijving: Dit is een Browser Help Object (BHO) dat samen met de Google toolbar werd geïnstalleerd. Het wordt uitgevoerd zodra Internet Explorer wordt gestart, waarbij het de Google toolbar in de browser implementeert. Met deze toolbar kun je snel op internet zoeken en popup vensters tegenhouden. De Google toolbar kun je deïnstalleren, maar het direct beëindigen van dit proces is geen goed idee. Zie ook googletoolbar1.dll en googletoolbar2.dll.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft googletoolbar3.dll niet nodig. Bestand googletoolbar3.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in de map C:\Windows (mainly C:\Program Files\google\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,403,392 bytes (89% van alle voorkomende bestanden), 2,108,480 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/googletoolbar3.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand googletoolbar3.dll is geen Windows systeemcomponent. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Googletoolbar3.dll kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 47% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als googletoolbar3.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het googletoolbar3.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over googletoolbar3.dll, deel je kennis dan en help anderen.

googletoolbar3 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.