Home > Bestanden > GoogleToolbarNotifier.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een GoogleToolbarNotifier fout

GoogleToolbarNotifier.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of GoogleToolbarNotifier.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om GoogleToolbarNotifier.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update setup. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GoogleToolbarNotifier.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GoogleToolbarNotifier.exe bestandsinfo

Het proces setup hoort bij de software Google Toolbar for Internet Explorer of CS881X & MTM80X Driver(Auto of IBM Software Package Installer of microsoft of v2.3 NSHP CECPV Calculator of Sun ODF Plugin for Microsoft van Google (toolbar.google.com)..

Omschrijving: Dit proces maakt onderdeel uit van de Google werkbalk software. Het draait op de achtergrond en controleert andere processen of programma's die proberen uw standaard zoekmachine te veranderen zonder uw toestemming. Sommigen beschouwen dit als nuttige bescherming tegen browser hijacking risico's, maar anderen vinden het gewoon een verspilling van systeembronnen. Het is niet nodig voor het functioneren van de werkbalk zelf.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft GoogleToolbarNotifier.exe niet nodig. GoogleToolbarNotifier.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van de map "Mijn Bestanden". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 68,856 bytes (61% van alle voorkomende bestanden), 39,408 bytes en nog 12 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/googletoolbarnotifier.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Run, MACHINE\Run, MACHINE\RunServices). Het programma is niet zichtbaar. GoogleToolbarNotifier.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk.

  • Als GoogleToolbarNotifier.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 946,078 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Bestand GoogleToolbarNotifier.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Run, MACHINE\Run, MACHINE\RunServices). Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het bestand is geen Windows systeembestand. GoogleToolbarNotifier.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen en toepassingen monitoren. GoogleToolbarNotifier.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als GoogleToolbarNotifier.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het GoogleToolbarNotifier.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
101 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over GoogleToolbarNotifier.exe, deel je kennis dan en help anderen.

GoogleToolbarNotifier scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.