Home > Bestanden > GoogleToolbarUser_32.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een GoogleToolbarUser_32 fout

GoogleToolbarUser_32.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of GoogleToolbarUser_32.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om GoogleToolbarUser_32.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Google Toolbar Broker. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GoogleToolbarUser_32.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GoogleToolbarUser_32.exe bestandsinfo

Het proces Google Toolbar Broker hoort bij de software Google Toolbar for Internet Explorer van Google (toolbar.google.com)..

Omschrijving: Windows heeft GoogleToolbarUser_32.exe niet nodig. Bestand GoogleToolbarUser_32.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 308,368 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 304,304 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/googletoolbaruser_32.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het is geen Windows systeembestand. GoogleToolbarUser_32.exe is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 23% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als GoogleToolbarUser_32.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het GoogleToolbarUser_32.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over GoogleToolbarUser_32.exe, deel je kennis dan en help anderen.

GoogleToolbarUser_32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.