Home > Bestanden > GoogleUpdaterService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een GoogleUpdaterService fout

GoogleUpdaterService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of GoogleUpdaterService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om GoogleUpdaterService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update gusvc. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GoogleUpdaterService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GoogleUpdaterService.exe bestandsinfo

Het proces gusvc hoort bij de software Google Updater of Google Updater Service of Google Software Updater of TuneUp Utilities (versie 2008) of Google Updater Service, Google Updater Service of CS Source MusicPlayer van Google (toolbar.google.com)..

Omschrijving: Windows heeft GoogleUpdaterService.exe niet nodig. Bestand GoogleUpdaterService.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 138,680 bytes (49% van alle voorkomende bestanden), 137,200 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/googleupdaterservice.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand GoogleUpdaterService.exe is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als GoogleUpdaterService.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het GoogleUpdaterService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
70 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over GoogleUpdaterService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

GoogleUpdaterService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.