Home > Bestanden > GoogleWebAccToolbar.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een GoogleWebAccToolbar fout

GoogleWebAccToolbar.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of GoogleWebAccToolbar.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om GoogleWebAccToolbar.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update GoogleWebAccToolbar.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GoogleWebAccToolbar.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GoogleWebAccToolbar.dll bestandsinfo

Het proces GoogleWebAccToolbar.dll hoort bij de software Google Web Accelerator of iTunes of Adobe Integrated Runtime van Google (toolbar.google.com)..

Omschrijving: GoogleWebAccToolbar.dll is onderdeel van de Google Accelerator. De Google Accelerator vermindert de tijd die het kost om een webpagina op je computer te tonen, door toegang te zoeken tot opgeslagen webpagina’s vlakbij je computer. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig verwijderen van je computer.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft GoogleWebAccToolbar.dll niet nodig. GoogleWebAccToolbar.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van de map "Mijn Bestanden". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 311,296 bytes (65% van alle voorkomende bestanden), 237,568 bytes, 303,104 bytes of 225,280 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/googlewebacctoolbar.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 69A87B7D-DE56-4136-9655-716BA50C19C7. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Het proces is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Bestand GoogleWebAccToolbar.dll is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 69% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als GoogleWebAccToolbar.dll. Controleer daarom het GoogleWebAccToolbar.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over GoogleWebAccToolbar.dll, deel je kennis dan en help anderen.

GoogleWebAccToolbar scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.