Home > Bestanden > GregHSRW.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een GregHSRW fout

GregHSRW.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of GregHSRW.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om GregHSRW.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Global Registration Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GregHSRW.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GregHSRW.exe bestandsinfo

Het proces Global Registration Service hoort bij de software Global Registration of Gateway Registration of eMachines Registration of Packard Bell Registration van Acer (www.acer.com)..

Omschrijving: Windows heeft GregHSRW.exe niet nodig. GregHSRW.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 1,150,496 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/greghsrw.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. GregHSRW.exe kan verbind met Internet en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 47% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als GregHSRW.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het GregHSRW.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over GregHSRW.exe, deel je kennis dan en help anderen.

GregHSRW scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.