Home > Bestanden > GtDetectSc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een GtDetectSc fout

GtDetectSc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of GtDetectSc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om GtDetectSc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update GtDetectSc. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GtDetectSc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GtDetectSc.exe bestandsinfo

Het proces GtDetectSc hoort bij de software web'n'walk Manager of Vodafone Mobile Connect Lite of Driver Installer of ICON 225 USB Connect of GtDetectSc Service van OptionNV (www.option.com)..

Omschrijving: Windows heeft GtDetectSc.exe niet nodig. GtDetectSc.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 167,936 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 118,784 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/gtdetectsc.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. GtDetectSc.exe is geen Windows systeembestand. Bestand GtDetectSc.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. GtDetectSc.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk.

Als GtDetectSc.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 196,704 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 314,880 bytes, 200,704 bytes of 809,984 bytes. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. GtDetectSc.exe kan onthoud inputs.
Het programma ICON 225 USB Connect of Vodafone Mobile Connect Lite kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als GtDetectSc.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het GtDetectSc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over GtDetectSc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

GtDetectSc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.