Home > Bestanden > Guard.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Guard fout

Guard.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Guard.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Guard.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AVG Anti-Spyware guard. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Guard.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Guard.exe bestandsinfo

Het proces AVG Anti-Spyware guard of ewido anti-spyware guard of cME Guardian (versie 2004) hoort bij de software AVG Anti-Spyware of ewido anti-spyware of AVG Anti-Spyware guard of Phoenix Core Managed of AVG Anti-Spyware Guard van GRISOFT s.r.o (www.grisoft.com) of Anti-Malware Development a.s (www.freeavg.com) of Phoenix Technologies (www.phoenix.com) of GRISOFT LTD..

Omschrijving: guard.exe is onderdeel van het AVG antivirus programma dat loopt tijdens het opstarten van de computer en deze proactief tegen virussen beschermt. Het is een essentieel onderdeel van je antivirus software en moet niet worden beëindigd of verwijderd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Guard.exe niet nodig. Bestand Guard.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 312,880 bytes (71% van alle voorkomende bestanden), 204,800 bytes, 172,032 bytes of 532,480 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/guard.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeembestand. Guard.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Guard.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 29% gevaarlijk.

Als Guard.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk. Bestandsformaat is 4,293,120 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 1,650,176 bytes, 172,032 bytes of 407,040 bytes. Bestand Guard.exe is geen Windows kernbestand. Er is geen bestandsinformatie. Het proces is niet zichtbaar. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Guard.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Guard.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Guard.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Guard.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Guard scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.