Home > Bestanden > GWMDMMSG.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een GWMDMMSG fout

GWMDMMSG.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of GWMDMMSG.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om GWMDMMSG.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Modem Messaging Applet. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GWMDMMSG.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GWMDMMSG.exe bestandsinfo

Het proces Modem Messaging Applet hoort bij de software GTW Modem Messaging Applet van GTW (www.gateway.com)..

Omschrijving: Windows heeft GWMDMMSG.exe niet nodig. Bestand GWMDMMSG.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 90,112 bytes (59% van alle voorkomende bestanden), 65,536 bytes, 101,615 bytes of 100,913 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/gwmdmmsg.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. Programma is niet zichtbaar. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als GWMDMMSG.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het GWMDMMSG.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over GWMDMMSG.exe, deel je kennis dan en help anderen.

GWMDMMSG scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.