Home > Bestanden > GWMDMpi.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een GWMDMpi fout

GWMDMpi.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of GWMDMpi.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om GWMDMpi.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update GWMDMpi.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GWMDMpi.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GWMDMpi.exe bestandsinfo

Het proces GWMDMpi.exe bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: Windows heeft GWMDMpi.exe niet nodig. Bestand GWMDMpi.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 53,248 bytes (63% van alle voorkomende bestanden), 40,960 bytes of 27,648 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/gwmdmpi.exe.html 
Het programma heeft een zichtbaar venster. Er is geen omschrijving van het programma. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Bestand GWMDMpi.exe is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als GWMDMpi.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het GWMDMpi.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over GWMDMpi.exe, deel je kennis dan en help anderen.

GWMDMpi scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.