Home > Bestanden > gzmrt.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een gzmrt fout

Gzmrt.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of gzmrt.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om gzmrt.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update gzmrt.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat gzmrt.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Gzmrt.dll bestandsinfo

Het proces gzmrt.dll bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: gzmrt.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Gzmrt.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 72,192 bytes (42% van alle voorkomende bestanden), 64,000 bytes, 64,512 bytes, 69,120 bytes of 135,680 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/gzmrt.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 10F3E8BD-257A-4702-A2F5-DC02055B068C of 7D9362F8-77D8-4b29-97B5-621D550890C0. Er is geen omschrijving van het programma. Gzmrt.dll is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows systeemcomponent. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 98% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als gzmrt.dll. Controleer daarom het gzmrt.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over gzmrt.dll, deel je kennis dan en help anderen.

gzmrt scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.