Home > Bestanden > hardlock.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een hardlock fout

Hardlock.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of hardlock.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om hardlock.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Hardlock Device Stuurprogramma. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat hardlock.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Hardlock.sys bestandsinfo

Het proces Hardlock Device Driver for Windows NT of Sentinel Hardlock Device Driver for Windows NT hoort bij de software Hardlock Device Driver for Windows NT of Sentinel LDK van Aladdin Knowledge Systems (www.safenet-inc.com) of SafeNet (www.safenet-inc.com)..

Omschrijving: hardlock.sys is onderdeel van een op hardware gebaseerde software voor kopieerbescherming van Aladdin. Met op hardware gebaseerde software voor kopieerbescherming kun je een bepaald programma alleen starten als er een speciale hardware sleutel in je computer is geïnstalleerd. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zal de software die gebruik maakt van deze bescherming niet langer meer goed functioneren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft hardlock.sys niet nodig. Hardlock.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 685,056 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 676,864 bytes en nog 11 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/hardlock.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Programma is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Hardlock.sys is geen Windows systeemcomponent. Bestand hardlock.sys is een bestand met Microsoft signatuur. hardlock.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 24% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als hardlock.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het hardlock.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over hardlock.sys, deel je kennis dan en help anderen.

hardlock scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.