Home > Bestanden > HControl.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een HControl fout

HControl.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of HControl.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om HControl.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ATK0100. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat HControl.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

HControl.exe bestandsinfo

Het proces hoort bij de software ATK0100 of ATK Hotkey of ATK Package of ASUS HControl of Windows Update van ATK0100 of ASUS (www.asus.com) of ASUSTeK COMPUTER INC (www.asus.com) of ASUSTek Computer (www.asus.com)..

Omschrijving: hcontrol.exe is een programma dat is geïnstalleerd op computers van het merk ASUS. Het wordt gebruikt om functies toe te kennen aan speciale toetsen op het toetsenbord. Het is een niet-essentieel proces en mag worden beëindigd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft HControl.exe niet nodig. HControl.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 110,592 bytes (44% van alle voorkomende bestanden), 102,400 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/hcontrol.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het is geen Windows systeembestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

  • Als HControl.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 225,280 bytes (68% van alle voorkomende bestanden), 217,088 bytes en nog 8 varianten. Programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeembestand.
    De ontwikkelaar Asus heeft een website voor hulp en voor updates. Er is ook een uninstaller (Configuratiescherm ⇒ Programma's wijzigen of verwijderen ⇒ Asus HControl of ATK Hotkey).
  • Als HControl.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 53,248 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). HControl.exe is geen Windows systeemcomponent. HControl.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand.
  • Als HControl.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk. Bestandsformaat is 13,179,660 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als HControl.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het HControl.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over HControl.exe, deel je kennis dan en help anderen.

HControl scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.