Home > Bestanden > HDBHO.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus HDBHO te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen HDBHO.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de HDBHO.dll worm

Hints om HDBHO.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update HDBHO.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat HDBHO.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

HDBHO.dll bestandsinfo

Het proces HDBHO.dll hoort bij de software HiDownload van onbekend..

Omschrijving: HDBHO.dll is een browser help object (BHO) component van het HiDownload product uit StreamingStar, dat is een download manager waarmee u bestanden kan downloaden en audio-en video-streams van het internet kan vastleggen. Deze module maakt het mogelijk het product te laten linken met Internet Explorer, zodat u gemakkelijker een beroep kan doen vanuit de browser. Dit is een optionele functie voor de integratie ervan en kan worden uitgeschakeld.

Gedetailleerde Analyse: HDBHO.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand HDBHO.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 208,896 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/hdbho.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 02DCA195-602B-4B1F-83FF-381B7E804BDB. Er is geen bestandsinformatie. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows systeembestand. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. HDBHO.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 90% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het HDBHO.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over HDBHO.dll, deel je kennis dan en help anderen.

HDBHO scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.