Home > Bestanden > hkcmd.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een hkcmd fout

Hkcmd.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of hkcmd.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om hkcmd.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update hkcmd Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat hkcmd.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Hkcmd.exe bestandsinfo

Het proces hkcmd Module of baba hoort bij de software Intel® Common User Interface of Intel Poulsbo Drivers for Windows NT of Intel® LDDM Ultra Mobile Media of ExtLIBs of SgqZZMNn of Intel R Common User Interface van Intel (www.intel.com) of BABA of Ufasoft (www.ufasoft.com)..

Omschrijving: Dit programma maakt toegang tot speciale sneltoetsen mogelijk voor configuratie-opties voor de geïntegreerde grafische controllers op bepaalde Intel chipsets. Het programma wordt automatisch geïnstalleerd met de drivers voor de Intel 810 en 815 chipsets. Hoewel niet essentieel, wordt er aanbevolen dat deze niet worden uitgeschakeld om te zorgen voor een consistente werking van het systeem.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft hkcmd.exe niet nodig. Hkcmd.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 77,824 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 126,976 bytes en nog 100 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/hkcmd.exe.html 
Hkcmd.exe is geen Windows kernbestand. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, MACHINE\User Shell Folders, User Shell Folders). Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk.

  • Als hkcmd.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk. Bestandsformaat is 420,239 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 340,002 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, MACHINE\User Shell Folders, User Shell Folders). Bestand hkcmd.exe is geen Windows kernbestand. Hkcmd.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.
  • Als hkcmd.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk. Bestandsformaat is 743,936 bytes. Programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeembestand. Hkcmd.exe kan toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als hkcmd.exe. Controleer daarom het hkcmd.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
280 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over hkcmd.exe, deel je kennis dan en help anderen.

hkcmd scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.