Home > Bestanden > hldrrr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus hldrrr te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen hldrrr.exe als malware, bv. F-Secure herkent het als W32/Mitglied.AOM, en Microsoft herkent het als TrojanDownloader:Win32/Bagle.TH of TrojanDownloader:Win32/Bagle.SF.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de hldrrr.exe worm

Hints om hldrrr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update instal. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat hldrrr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Hldrrr.exe bestandsinfo

Het proces instal of setup of install of TestProg MFC Application of Microsoft of Bisoft of JetCar.exe

hoort bij de software setu of install of setup of Microsoft of microsoft of TestProg Application of Bisoft of instal

van setu of install of setup of microsoft (www.microsoft.com) of Amaze Soft (www.amazesoft.com)..

Omschrijving: hldrrr.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand hldrrr.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 684,032 bytes (4% van alle voorkomende bestanden), 469,871 bytes en nog 63 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/hldrrr.exe.html 
Bestand hldrrr.exe is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Verborgen bestand. Er is geen bestandsinformatie. Hldrrr.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 90% gevaarlijk.

Als hldrrr.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk. Bestandsformaat is 121,934 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 145,194 bytes en nog 8 varianten. Er is geen bestandsinformatie. Bestand hldrrr.exe is geen Windows systeembestand. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma is niet zichtbaar. Hldrrr.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Controleer het hldrrr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over hldrrr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

hldrrr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.