Home > Bestanden > HookKey32.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus HookKey32 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen HookKey32.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de HookKey32.dll worm

Hints om HookKey32.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ASUS HookKey. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat HookKey32.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

HookKey32.dll bestandsinfo

Het proces ASUS HookKey for HotKey Service hoort bij de software HookKey Dynamic Link Library van onbekend..

Omschrijving: HookKey32.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. HookKey32.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 53,248 bytes (82% van alle voorkomende bestanden), 43,520 bytes of 475,136 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/hookkey32.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Het is geen Windows kernbestand. HookKey32.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 96% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het HookKey32.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over HookKey32.dll, deel je kennis dan en help anderen.

HookKey32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.