Home > Bestanden > HostIE.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus HostIE te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen HostIE.dll als malware, bijvoorbeeld BitDefender herkent het als Gen:Adware.Heur.Nu9@RiHpSghi, en F-Secure herkent het als Gen:Adware.Heur.Nu9@RiHpSghi.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de HostIE.dll worm

Hints om HostIE.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Zango. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat HostIE.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

HostIE.dll bestandsinfo

Het proces Zango of Seekmo of Hotbar hoort bij de software Seekmo Browser and Wowpapers of Zango of Zango Browser and Wowpapers of Hotbar of Seekmo van Zango (www.zango.com) of Seekmo (www.seekmo.com) of Pinball..

Omschrijving: HostIE.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. HostIE.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 652,552 bytes (69% van alle voorkomende bestanden), 546,056 bytes, 554,248 bytes of 537,904 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/hostie.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 07AA283A-43D7-4CBE-A064-32A21112D94D of E1BACF55-35E1-4E47-9247-2D48660E5545 of 90B8B761-DF2B-48AC-BBE0-BCC03A819B3B. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het kan Internetbrowser monitoren. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het HostIE.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over HostIE.dll, deel je kennis dan en help anderen.

HostIE scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.