Home > Bestanden > HotkeyApp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een HotkeyApp fout

HotkeyApp.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of HotkeyApp.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om HotkeyApp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update HotkeyApp. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat HotkeyApp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

HotkeyApp.exe bestandsinfo

Het proces HotkeyApp hoort bij de software Wistron HotkeyApp of Launch Manager van Wistron (www.wistron.com)..

Omschrijving: HotkeyApp.exe wordt geïnstalleerd op computers van Acer. Dit programma wordt gebruikt om toepassingen en taken te koppelen aan de speciale functietoetsen op je toetsenbord. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig beëindigen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft HotkeyApp.exe niet nodig. HotkeyApp.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - generally C:\Program Files\Launch Manager\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 192,512 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 69,632 bytes en nog 14 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/hotkeyapp.exe.html 
Bestand HotkeyApp.exe is geen Windows systeemcomponent. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het proces is niet zichtbaar. HotkeyApp.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 44% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als HotkeyApp.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het HotkeyApp.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over HotkeyApp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

HotkeyApp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.