Home > Bestanden > hpcmpmgr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een hpcmpmgr fout

Hpcmpmgr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of hpcmpmgr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om hpcmpmgr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update HP Framework Component Manager Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat hpcmpmgr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Hpcmpmgr.exe bestandsinfo

Het proces HP Framework Component Manager Service hoort bij de software hp coretech (COmponent REuse TECHnology) van Hewlett-Packard Company (www.hp.com)..

Omschrijving: De naam "Component Manager" doet dit proces veel indrukwekkender klinken dan het in werkelijkheid is - het is gewoon een programma dat internet periodiek contact maakt met het internet om te controleren of er software-updates zijn op bepaalde Hewlett Packard computers. Het is niet nodig om uw systeem correct te doen werken en veel gebruikers beschouwen dit soort "update controle" routines als een verspilling van systeembronnen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft hpcmpmgr.exe niet nodig. Hpcmpmgr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - e.g. C:\Program Files\HP\hpcoretech\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 241,664 bytes (82% van alle voorkomende bestanden), 212,992 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/hpcmpmgr.exe.html 
Hpcmpmgr.exe is geen Windows systeembestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Hpcmpmgr.exe kan zichzelf verbergen en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als hpcmpmgr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het hpcmpmgr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over hpcmpmgr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

hpcmpmgr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.