Home > Bestanden > hpgs2wnd.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een hpgs2wnd fout

Hpgs2wnd.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of hpgs2wnd.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om hpgs2wnd.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update hpgs2wnd. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat hpgs2wnd.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Hpgs2wnd.exe bestandsinfo

Het proces hpgs2wnd of setup hoort bij de software Hewlett-Packard hpgs2wnd of HP Photo and Imaging (versie 1.0 - HP, 2.0 - Scanners, 1.2.1, 1.0 - Scanjet 2300c) of microsoft van Hewlett-Packard (www.hp.com)..

Omschrijving: hpgs2wnd.exe is een van de share-to-web uitvoerbare bestanden van de share2web software, welke geïnstalleerd is als onderdeel van HP’s multimedia hardware. Met dit proces kunnen gebruikers direct de gescande tekst of beelden afkomstig van de scanners, all-in-ones, digitale camera’s en andere HP MFP’s delen op door HP aanbevolen beveiligde foto-sharing service providers. Hierop kunnen gebruikers niet alleen hun foto’s delen, maar deze ook printen als wenskaarten, kalenders of foto’s.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft hpgs2wnd.exe niet nodig. Hpgs2wnd.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - e.g. C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Share-to-Web\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 57,344 bytes (66% van alle voorkomende bestanden), 69,632 bytes, 90,112 bytes of 708,608 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/hpgs2wnd.exe.html 
Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Hpgs2wnd.exe is geen Windows systeemcomponent. Het programma is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 45% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als hpgs2wnd.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het hpgs2wnd.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over hpgs2wnd.exe, deel je kennis dan en help anderen.

hpgs2wnd scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.