Home > Bestanden > hpgs2wnf.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een hpgs2wnf fout

Hpgs2wnf.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of hpgs2wnf.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om hpgs2wnf.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update hpgs2wnf Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat hpgs2wnf.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Hpgs2wnf.exe bestandsinfo

Het proces hpgs2wnf Module hoort bij de software hpgs2wnf Module of HP Photo and Imaging (versie 1.1, 1.2, 2.0, 1.0 - HP, 2.2, 1.0, 2.1, 1.0 - Scanjet 2300c) of HPSSupply of AOL Instant Messenger van onbekend..

Omschrijving: hpgs2wnf.exe is een van de share-to-web uitvoerende bestanden van de share2web software, welke deel uit maakt van HP’s multimedia hardware. Met dit proces kunnen gebruikers direct hun gescande plaatjes vanaf de scanners, all-in-ones, digitale camera’s en andere HP MFP’s uploaden naar online foto sharing communities

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft hpgs2wnf.exe niet nodig. Hpgs2wnf.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (usually C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Share-to-Web\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 65,536 bytes (70% van alle voorkomende bestanden) of 77,824 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/hpgs2wnf.exe.html 
Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma is niet zichtbaar. Hpgs2wnf.exe is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 43% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als hpgs2wnf.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het hpgs2wnf.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over hpgs2wnf.exe, deel je kennis dan en help anderen.

hpgs2wnf scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.