Home > Bestanden > hphmon05.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een hphmon05 fout

Hphmon05.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of hphmon05.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om hphmon05.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update HPHmon05. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat hphmon05.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Hphmon05.exe bestandsinfo

Het proces HPHmon05 hoort bij de software HP Photosmart van Hewlett-Packard (www.hp.com)..

Omschrijving: Dit proces maakt deel uit van het Photosmart softwarepakket dat wordt meegeleverd met bepaalde HP Photosmart printers. Het biedt een stuurprogramma waarmee deze printers in staat zijn directe toegang te krijgen tot geheugenkaarten die in een kaartlezer zijn gestoken, zodat de foto’s direct vanaf de kaart kunnen worden geprint, in plaats van dat ze eerst naar de computer moeten worden overgeschreven. Als je zo’n printer gebruikt, laat dit proces dan lopen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft hphmon05.exe niet nodig. Bestand hphmon05.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 483,328 bytes (89% van alle voorkomende bestanden), 491,520 bytes, 495,616 bytes, 503,808 bytes of 10,256 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/hphmon05.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het proces heeft geen zichtbaar venster. Hphmon05.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk.

Als hphmon05.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 84% gevaarlijk. Bestandsformaat is 483,328 bytes (80% van alle voorkomende bestanden) of 491,520 bytes. Hphmon05.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces is niet zichtbaar. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows kernbestand. Hphmon05.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als hphmon05.exe. Controleer daarom het hphmon05.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
55 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over hphmon05.exe, deel je kennis dan en help anderen.

hphmon05 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.