Home > Bestanden > hphmon06.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een hphmon06 fout

Hphmon06.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of hphmon06.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om hphmon06.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update HPHmon06. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat hphmon06.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Hphmon06.exe bestandsinfo

Het proces HPHmon06 hoort bij de software HP Photosmart van Hewlett-Packard (www.hp.com)..

Omschrijving: Windows heeft hphmon06.exe niet nodig. Hphmon06.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 659,456 bytes (95% van alle voorkomende bestanden), 622,592 bytes of 733,184 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/hphmon06.exe.html 
Bestand hphmon06.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Hphmon06.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als hphmon06.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het hphmon06.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over hphmon06.exe, deel je kennis dan en help anderen.

hphmon06 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.