Home > Bestanden > HPKBDAPP.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een HPKBDAPP fout

HPKBDAPP.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of HPKBDAPP.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om HPKBDAPP.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update HP QuickTouch On Screen Display. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat HPKBDAPP.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

HPKBDAPP.exe bestandsinfo

Het proces HP QuickTouch On Screen Display hoort bij de software HP QuickTouch (versie 1.00 C4, 1.00 D2, 1.00 C1) of HP QuickTouch On Screen Display van Hewlett-Packard Development Company, L.P (www.hp.com)..

Omschrijving: Windows heeft HPKBDAPP.exe niet nodig. HPKBDAPP.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 554,320 bytes (53% van alle voorkomende bestanden), 554,288 bytes, 685,568 bytes of 554,552 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/hpkbdapp.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is digitaal gesigneerd. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het kan toetsenbordinputs onthouden. HPKBDAPP.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als HPKBDAPP.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het HPKBDAPP.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
34 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over HPKBDAPP.exe, deel je kennis dan en help anderen.

HPKBDAPP scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.