Home > Bestanden > hpmon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een hpmon fout

Hpmon.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of hpmon.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om hpmon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update hpmon.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat hpmon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Hpmon.exe bestandsinfo

Het proces hpmon.exe hoort bij de software Browser Toolbar van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft hpmon.exe niet nodig. Bestand hpmon.exe bevindt zich in de map Windows Temp of soms in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 68,144 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 68,121 bytes, 63,546 bytes, 68,716 bytes of 69,179 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/hpmon.exe.html 
De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand hpmon.exe is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk.

  • Als hpmon.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 88,296 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 73,192 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand. Hpmon.exe kan toepassingen monitoren.
    Als u het programma wil verwijderen, gaat u naar het Configuratiescherm ⇒ Software ⇒ Browser Toolbar.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als hpmon.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het hpmon.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over hpmon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

hpmon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.