Home > Bestanden > hpotdd01.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een hpotdd01 fout

Hpotdd01.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of hpotdd01.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om hpotdd01.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update hpotdd01. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat hpotdd01.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Hpotdd01.exe bestandsinfo

Het proces hpotdd01 hoort bij de software Hewlett-Packard hpotdd01 of HP-software voor foto- en of HP Photo and Imaging (versie 2.0 - Deskjet Series) van Hewlett-Packard (www.hp.com) of {&Tahoma8}Hewlett-Packard (www.hp.com)..

Omschrijving: hpotdd01.exe wordt geïnstalleerd als je een Hewlett Packard printer toevoegt. Dit programma loopt tijdens het opstarten en zoekt naar nieuwe apparaten. Hoewel het niet essentieel is voor het juist functioneren van je printer, kan het wissen van dit programma leiden tot problemen als je een printer wilt deïnstalleren of opnieuw configureren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft hpotdd01.exe niet nodig. Bestand hpotdd01.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (generally C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\bin\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 28,672 bytes (70% van alle voorkomende bestanden), 40,960 bytes of 229,437 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/hpotdd01.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Hpotdd01.exe is geen Windows systeembestand. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, MACHINE\Run). Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als hpotdd01.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het hpotdd01.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over hpotdd01.exe, deel je kennis dan en help anderen.

hpotdd01 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.