Home > Bestanden > hpqtra08.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een hpqtra08 fout

Hpqtra08.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of hpqtra08.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om hpqtra08.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update HP Digital Imaging Monitor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat hpqtra08.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Hpqtra08.exe bestandsinfo

Het proces HP Digital Imaging Monitor of HP Digital Imaging Monitor (CUE) of TrayApp hoort bij de software hp digital imaging - hp all-in-one series of HP Digital Imaging of hp digital imaging of HP Photosmart Premier of Adobe Flash Player (versie 10 ActiveX) of HP Smart Web Printing of HP Photosmart Premier Software of HP Driver Diagnostics van Hewlett-Packard Co (www.hp.com) of Hewlett-Packard Development Company, L.P (www.hp.com)..

Omschrijving: hpqtra08.exe (Hewlett Packard Tray 08) is de Hewlett Packard Digital Imaging Monitor taak die geïnstalleerd is samen met de drivers van ieder HP Imaging Product inclusief All-In-Ones, PhotoSmart printers en digitale camera’s. Dit proces start tegelijkertijd op met het besturingssysteem en blijft zichtbaar in de System Tray op de werkbalk. Het houdt doorlopend toezicht op verbindingen met HP producten en het geeft eveneens de status van de verbinding aan. Daarnaast start het afhankelijk van de wensen van de gebruiker de relevante HP suite applicatie op.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft hpqtra08.exe niet nodig. Bestand hpqtra08.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (mostly C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 282,624 bytes (18% van alle voorkomende bestanden), 288,472 bytes en nog 13 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/hpqtra08.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Hpqtra08.exe is geen Windows kernbestand. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 15% gevaarlijk.

Als hpqtra08.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 270,336 bytes. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, User Shell Folders). Het bestand is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als hpqtra08.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het hpqtra08.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over hpqtra08.exe, deel je kennis dan en help anderen.

hpqtra08 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.