Home > Bestanden > hprblog.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een hprblog fout

Hprblog.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of hprblog.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om hprblog.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Hewlett-Packard Product Assistant. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat hprblog.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Hprblog.exe bestandsinfo

Het proces Hewlett-Packard Product Assistant of HP Product Assistant Event Logger of HP Diagnostic Assistant Event Logger hoort bij de software hp digital imaging - hp all-in-one series of HP Diagnostic Assistant of HP Product Assistant van Hewlett-Packard Co (www.hp.com) of Hewlett-Packard (www.hp.com)..

Omschrijving: Windows heeft hprblog.exe niet nodig. Hprblog.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 77,824 bytes (92% van alle voorkomende bestanden) of 122,880 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/hprblog.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. Het programma is niet zichtbaar. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als hprblog.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het hprblog.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
62 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over hprblog.exe, deel je kennis dan en help anderen.

hprblog scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.