Home > Bestanden > hpswp_framework.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een hpswp_framework fout

Hpswp_framework.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of hpswp_framework.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om hpswp_framework.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Leo - add-on. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat hpswp_framework.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Hpswp_framework.dll bestandsinfo

Het proces Leo (Framework) - add-on for Internet Explorer of HP Smart Web Printing (Framework) - add-on for Internet Explorer hoort bij de software HP Smart Web Printing van Hewlett-Packard Co (www.hp.com)..

Omschrijving: Windows heeft hpswp_framework.dll niet nodig. Hpswp_framework.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 177,768 bytes (91% van alle voorkomende bestanden) of 177,504 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/hpswp_framework.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 053F9267-DC04-4294-A72C-58F732D338C0 of FFFFFFFF-FF12-44C5-91EC-068E3AA1B2D7. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Bestand hpswp_framework.dll is digitaal gesigneerd. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als hpswp_framework.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het hpswp_framework.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over hpswp_framework.dll, deel je kennis dan en help anderen.

hpswp_framework scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.