Home > Bestanden > hpsysdrv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een hpsysdrv fout

Hpsysdrv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of hpsysdrv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om hpsysdrv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update hpsysdrv. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat hpsysdrv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Hpsysdrv.exe bestandsinfo

Het proces hpsysdrv hoort bij de software hpsysdrv Application of HPAsset component for HP Active Support of HPAsset component for HP Active of HPAsset component for HP van Hewlett-Packard Company (www.hp.com) of Hewlett-Packard (www.hp.com)..

Omschrijving: Dit proces loopt op de achtergrond op HP computers en bewaart systeem herstel informatie, het slaat gegevens op die gebruikt kunnen worden door HP voor het oplossen van problemen en fouten in het systeem. Het wordt meestal alleen gebruikt wanneer u een compleet systeemherstel uitvoert en aangezien dit een allerlaatste procedure is (het wist al uw programma's en gegevens), kunnen de meeste gebruikers dit proces veilig uitschakelen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft hpsysdrv.exe niet nodig. Hpsysdrv.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows - mainly C:\windows\system\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 52,736 bytes (99% van alle voorkomende bestanden), 69,632 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/hpsysdrv.exe.html 
Het is geen Windows kernbestand. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Hpsysdrv.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk.

Als hpsysdrv.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 47% gevaarlijk. Bestandsformaat is 65,536 bytes (92% van alle voorkomende bestanden) of 62,768 bytes. Bestand hpsysdrv.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Hpsysdrv.exe kan zichzelf verbergen.
De ontwikkelaar HP biedt ondersteuning voor assistentie, en een uninstaller (Configuratiescherm ⇒ Programma's wijzigen of verwijderen ⇒ HPAsset component for HP Active).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als hpsysdrv.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het hpsysdrv.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
151 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over hpsysdrv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

hpsysdrv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.