Home > Bestanden > hptskmgr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een hptskmgr fout

Hptskmgr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of hptskmgr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om hptskmgr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update HP Task Management Component. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat hptskmgr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Hptskmgr.exe bestandsinfo

Het proces HP Task Management Component hoort bij de software hp coretech (COmponent REuse TECHnology) van Hewlett-Packard Company (www.hp.com)..

Omschrijving: hptskmgr.exe wordt geïnstalleerd op computers met printers van HP. Dit programma maakt deel uit van je HP afdrukgereedschappen. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, heeft dat geen effect op je printers.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft hptskmgr.exe niet nodig. Hptskmgr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - mainly C:\Program Files\HP\hpcoretech\comp\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 135,168 bytes (94% van alle voorkomende bestanden) of 126,976 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/hptskmgr.exe.html 
Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Hptskmgr.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als hptskmgr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het hptskmgr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
55 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over hptskmgr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

hptskmgr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.