Home > Bestanden > HPWuSchd.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een HPWuSchd fout

HPWuSchd.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of HPWuSchd.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om HPWuSchd.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update HP Software Update. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat HPWuSchd.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

HPWuSchd.exe bestandsinfo

Het proces HP Software Update hoort bij de software Hewlett-Packard hpwuSchd of hp deskjet (versie 5600, 3500) of HP Software of HP Software Update van Hewlett-Packard (www.hp.com)..

Omschrijving: HPWuSchd.exe wordt geïnstalleerd op computers die printers en scanners van HP gebruiken. Dit programma wordt gebruikt om regelmatig op updates van de HP software the checken. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig beëindigen en verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft HPWuSchd.exe niet nodig. HPWuSchd.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (typically C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Software Update\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 49,152 bytes (95% van alle voorkomende bestanden), 27,660 bytes of 122,880 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/hpwuschd.exe.html 
De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Bestand HPWuSchd.exe is geen Windows systeemcomponent. Het proces is niet zichtbaar. Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 41% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als HPWuSchd.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het HPWuSchd.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over HPWuSchd.exe, deel je kennis dan en help anderen.

HPWuSchd scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.