Home > Bestanden > HPWuSchd2.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een HPWuSchd2 fout

HPWuSchd2.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of HPWuSchd2.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om HPWuSchd2.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Hewlett-Packard Product Assistant. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat HPWuSchd2.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

HPWuSchd2.exe bestandsinfo

Het proces Hewlett-Packard Product Assistant of hpwuSchd Application of hpwuSchd of HP Update of HP Product Assistant

hoort bij de software hp digital imaging - hp all-in-one series of hpwuSchd Application of hp digital imaging of HP Software Update Application of Hewlett-Packard hpwuSchd of HP Driver Diagnostics of HP Update of HP Image Zone Express

van Hewlett-Packard Co (www.hp.com) of Hewlett-Packard (www.hp.com) of Hewlett-Packard Development Company, L.P (www.hp.com) of Hewlett-Packard Company (www.hp.com)..

Omschrijving: De HP Windows Updates Scheduler taak wordt automatisch geïnstalleerd als onderdeel van de driver en het software pakket van sommige HP printers en randapparatuur, die periodiek controleert of er bijgewerkte besturingsprogramma's voor deze apparaten bestaan. In de praktijk worden de drivers niet vaak bijgewerkt, en dus is het niet noodzakelijk om dit soort update checker programma's voortdurend te laten draaien, maar sommige mensen vinden een nuttig ding.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft HPWuSchd2.exe niet nodig. Bestand HPWuSchd2.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van de map "Mijn Bestanden" (common is C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Software Update\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 49,152 bytes (78% van alle voorkomende bestanden), 54,840 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/hpwuschd2.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 33% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als HPWuSchd2.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het HPWuSchd2.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
77 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over HPWuSchd2.exe, deel je kennis dan en help anderen.

HPWuSchd2 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.